Garantie Luxescooters

Wij verzoeken u vriendelijk uw bestelling direct na ontvangst goed te controleren.

Beschadigde of incomplete levering

Eventueel beschadigde of incompleet geleverde bestellingen dienen altijd binnen 48 uur na ontvangst aan ons te worden gemeld. Wij zullen dan proberen om in overleg met u tot een passende oplossing te komen.

Verkeerd product ontvangen

Luxescooters behandelt uw bestelling met de grootste zorg. Mocht u desondanks een verkeerd product van ons hebben ontvangen, dan verzoeken wij u dit binnen 48 uur na ontvangst aan ons te melden. Wij zullen het product dan uiteraard kosteloos vervangen.

Verkeerd product besteld

Indien u zelf een verkeerd product heeft besteld, en deze vergissing is niet aan Luxescooters te wijten, dan gelden de voorwaarden en procedures van een retourzending binnen de zichttermijn. Wij raden u in dit geval aan het product niet in gebruik te nemen en het cellofaan van gesealde producten niet te openen, anders kan het product niet meer geruild of teruggestuurd worden! 

Garantie

Voor alle producten die wij leveren, hanteren wij hoge kwaliteitsnormen. Mocht er desondanks iets niet in orde zijn met uw bestelling, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan ons te melden. Dit kan via e-mail, fax of post. Wanneer het vastgestelde gebrek een gevolg is van een fout van Luxescooters, dan zullen wij het product kosteloos vervangen of indien gewenst het aankoopbedrag inclusief (eventuele) verzendkosten volledig vergoeden.